Speden Nopeustesti Spedenpeli messupeli

 .. onko reaktioita... spelaa ... kuka pääsee pisimmälle. Tämä erittäin suosittu viihdepeli on monille tuttu huoltoasemilta ja vanhemmille Spede Pasasen ohjelmasta.

Vuokraa nopeustesti peli toimistoosi, kotiisi, synttäreille ja messuille. Nopeustesti pelin saa myös matkahuollon kautta.

Kertavuokra 60e/4 vrk, yrityksille alv
Paljun kanssa 40 e

 Spedenpeli Nopeustesti vuokralla

Linkin videossa samantapainen Spedenpeli..mahtava tulos!!!

https://www.youtube.com/watch?v=IsQhEw33ULY

Linkissä alkuperäinen Speli tilanne. Jyrki Katainen Spelaa nuorena ym.. 

https://www.youtube.com/watch?v=nv_Wfhz38EM

Iltasanomassa juttua Spedenpelistä 

 

   spede-naamari-02

Spedeile vielä enemmän.. tarvittaessa mukaan kuminen Spede naamari. Koko aikuisten.

Mehukattiruletti, Purkkijalat 

Juomapeliruletti

Ajanvietettä paljuun. Karkkia ja "limua" lasiin. Huomio, limu voi ylenmääräisesti nautittuna vaarantaa terveytesi!

Juomapelirulettti sisältää yhteensä 16 snapsilasia, joista rulettipelin voittanut (tai illan pituudesta riippuen) hävinnyt saa kumota juomia kurkkuunsa. Rulettipelin halkaisija on noin 30 cm.

Pelin mukana toimitetaan metallikuula ruletin pyöritystä varten.

Juomapeli-shakki

Juomapeli-shakki

Juomapeli-shakki on hauska ajanvietepeli, jossa jokainen shakkinappula on pieni snapsilasi.

Ideana tietenkin on, että toisen pelaajan nappulan syönyt henkilö saa menestyksen johdosta tyhjentää syötyyn nappulaan täytetyn juoman. Ovela piirre pelissä on, että nappuloihin täytetty juoma tarjoaa automaattisen tasoituksen pelin kulkuun. Voitolla oleva kun on väistämättä joutunut tyhjentämään suuremman määrän snapseja.

Juomashakkipeliä voivat luonnollisesti käyttää myös perheen pienemmätkin shakkimestarit. Tällöin soveliaan juoman virkaa voi ajaa vaikkapa muumilimppari.

Kylpyhatut ja -naamarit

Kylpyhatut   hirviöt

Erilaisia kylpyhattuja ja Halloween-naamareja kylpyyn tai synttäreille.

 

halloween 

Halloween valot synttäreille tai paljun reunalle.

Spiderman asuste 4 kpl

spider   20140426_155906 (2)  

 

Purkkijalat

Kaksi paria. Kävele vaikka talonympäri, järjestä kilpailu tai taitorata.

   kavelee       purk

 

Puhallusputket

Puhallusputket          puhallusputki

Puhallusputken käyttö on helppoa. Putkea on hauska käyttää olitpa sitten vanha, nuori, aloittelija tai taitava tarkka-ampuja. Putken käytön oppiminen käy käden käänteessä ja tarkkuuden kehittämisessä haastetta riittää! Tikkataulu käy maalitauluksi.

Puhallustikka on hauska tarkkuuslaji, joka soveltuu kaikille. Tarkoituksena puhallustikassa on osua maalitauluun ja katsoa kavereiden kesken kenellä on vakain käsi ja tarkin tähtäys. Tarkimmillaan puhallusputki on 3-10 metrin matkalla.

Puhallusputki on kehitelty siten, että puhallusvoimaa ei tarvitse olla paljon jotta tikan saisi liikkeelle. Tällä hauskalla vempeleellä sekä nuoret, että vanhat voivat kisailla tasavertaisesti. Myös liikkumisrajoitteinen pystyy hyvin nauttimaan tästä huvista, koska ainoa mitä tarvitset puhaltamiseen on oma suu.

Varaa siis puhallustikka ohjelmanumeroksi lapsesi syntymäpäiville, osaksi työpaikan virkistyspäivää, kavereiden kanssa kisailuun, urheiluseurasi päättäjäisiin tms. niin hauskanpitoa ei varmasti pääse puuttumaan.

Puhallustikka ei vie juurikaan tilaa, joten isoa salia ei tarvitse sitä varten varata. Tarvitset ainoastaan muutaman metrin matkan vapaata tilaa missä voi ampua puhallusputkella tikkoja maalitauluun. Järjestä turvallinen paikka ampumiselle!

 

Wet Heat

märkäpää  vesipää

J ä n n ä ä. Kaveri on tuoliin, kypärä päähän, pyöritys ja yksi tikku irti... kastuuko vai ei ? ? Kiva myös kylpytynnyrissä kylmällä vedellä.

Wet Head -pelissä jännittävintä on odottaa porukalla, mistä tikusta vesi tulee ulos. Jos väärä tikku niin kylmävesi valuu hatunkantajan niskaan. Kannattaa pelata pesuhuoneessa talvella. Jäähdytä 1l vettä jääkylmäksi siten kokemus on kylmempi. Vanhemmille löylytervaa mukaan.

MiniBiljardi

bioljardi

Biljardipöytä on kooltaan inhimillinen: Se siis mahtuu perusyksiön olohuoneeseen ja tilaa jää vielä pelaamiseenkin! Pöytä on kuitenkin sen verran iso, että pelaamiseen tulee hyvä tuntuma ja haastetta riittää kokeneemmallekin pelaajalle. Mukana tulevat pallot ovat painavia ja laadukkaita, joten kierteet purevat niihin ja niiden liike-energia riittää hyvin useilla palloilla 'ratsastamiseen'. Settiin kuuluu myös kaksi puista lyöntikeppiä. Keppien pituus on 94cm, joten niistä saa hyvän otteen, mutta ne eivät vaadi ympärilleen useita metrejä tyhjää tilaa, jotta lyöminen onnistuisi. Pöytä on valmistettu puusta, jonka takia se on riittävän massiivinen tiukkoja pelisessioita ajatellen. Pöydän päällinen on vihreää kangasta. Pöydän mukana tulevat puiset jalat, jotka ruuvataan pöytään kiinni. Jaloissa on kumialustat.

Mitä siis enää odotat? Pallot vierimään, mars, mars!

Minigolf rertopeli

 minigolf

 Koko rata ekalla.. varmasti!

Korona - Suomi peli

korona

Korona on biljardin tapainen peli, jossa pelaajat lyövät kepeillä kiekon muotoisia nappuloita neliskulmaisen pelialueen kussakin nurkassa sijaitseviin purkkeihin. Peliä pelataan puisella laudalla, joka on rajattu matalin reunoin. Peliä voi pelata kahdesta neljään pelaajaa. Mainittakoon, että Koronan on keksinyt Juho Jussila.

http://koronaliitto.fi/koronaliitto/korona-saannot/

Lautapelit

pelit

Kuinka hyvin oikeastaan tunnet kumppanisi?

Parisuhdepeli on leikkimielinen aikuisten peli, joka selvittää tämän sekä monia muita seikkoja parisuhteestanne. Kysymyskategoriat käsittelevät Mennyttä ja tulevaa, Kotia ja parisuhdetta, Rahaa ja työtä sekä tietenkin Rakkautta ja erotiikkaa. Peliä voidaan pelata joko yhden parin kesken tai joukkuepelinä, jolloin jokainen pari muodostaa yhden joukkueen.

Isäntä VS Emäntä -peli  Lopultakin peli, joka selvittää sukupuolten paremmuusjärjetyksen! Mittaus tapahtuu muun muassa katsomalla kuinka hyvin iskupora istuu naisten käsiin ja kuinka hyvin miehet tunnistavat terveyssiteiden merkit ja mallit. Mies- ja naisjoukkueet eteneveät laudalla vastaamalla oikein vastakkaisen sukupuolen maailmaa käsitteleviin kysymyksiin. Lisämaustetta tuo hullunkurinen ihmisuhdemakeli, pora-kaulin-vesi-haaste, helpommat Safe Sex-kysymykset ja seli-seli-selitykset. Supersuosittuun visailuformaattiin perustuva peli on toteutettu yhteistyössä radio NRJ:n kanssa. Vähintään 2 pelaajalle. Ikäsuositus: yli 15 vuotta