SUOSITTELIJAT

Riitta-Liisa Roponen

“Viime kausi oli monessa mielessä Ritulle uusi alku. Normaalien maajoukkueleirien sijaan Ritu leireili ja harjoitteli paljon lämpimässä ja rutiinit rikkoivat hyvin urautunutta harjoittelua. Tulevalle vuodelle suunnitelma on sama vaikka tottakai pieniä muutoksia on aina hyvä olla mukana. Uutuutena Ritu otti käyttöön syksyllä myös Fir65 hyvinvointi pussin, jossa hän on ollut päivittäin 30-60 minuuttia. Palautuminen ja yleinen fiilis on ollut todella hyvä ja tuote on ollut myös tehokas painon optimointiin kilpailukaudella. Uuden kauden kova harjoittelu alkaa huomenna 1.6.2015, mutta pussista ei ole luovuttu toukokuun lomallakaan =)”

“Last season was “The New Beginning” to Riitta-Liisa in many ways. Instead of normal Ski-Team camps, Riitta-Liisa trained a lot in warm locations and routines broke well the old “careered” practices. The plan to the next year is the same allthough there will be small changes. One new thing what Riitta-Liisa started to use at last autumn is Fir56 -well-beeing bag where she has been 30-60 minutes daily. Recovery and general vibe has been really good and the product has been effective for weight-optimization in ski-race season. Hard practise for new season begins tomorrow 1.6.2015, but despite of holiday in May Riitta-Liisa has not given away the well-beeing bag =)”

FIR65_Roponen_300x700

Nooralotta Neziri 

“Sain käyttööni Fir65:sen hyvinvointipussin ja täytyy kyllä kehua! Sillä on hyvät palauttavat ominaisuudet treenin jälkeen, sillä hiki virtaa ja kuona-aineet poistuvat! Tämän jälkeen lihakset ovat niin lämpimät, että venyttelyt sujuvat hyvin, mikä entisestään nopeuttaa palautumista! Olen kokeillut tätä myös joskus yleiseen rentoutumiseen. Varsinkin nyt hyytävillä pakkassäillä on ihana käpertyä lämpimän pussin sisään, josta samalla saa myös monenlaisia terveyshyötyjä Suosittelen kokeilemaan!”

NOORALOTTA_NEZIRI_300x700

 

Jukka Vastaranta | Pyöräily

Primus Fight Team

Anton Kuivanen

Timo-Juhani Hirvikangas | Vapaaottelu Kehähait Pro Team | Vapaaottelu

Satu Tuomisto

Nita Arpiainen

Anne Kukkohovi

Tia Wahlström  | Fitness

Tytti Kajasniemi | Fitness

Hanna Skyttä

Katarina Tunturi | Fitness

Riitta-Liisa Roponen | Hiihto